Milloin tyynysi tarvitsevat päälliset?

Kun lähdet shoppailemaan, näet valtavasti tuotteita, jotka saattavat saada pääsi pyörälle. Tyynyt ja tyynynpäälliset eivät ole poikkeus. Tästä johtuen useimmat meistä päätyvät ostamaan tyynyjä eri väreissä ja tyyleissä, mutta unohtavat tyynynpäälliset. 

Tässä blogipostauksessa käsittelemme lävitse erilaiset tyynynpäälliset sekä muutamia vinkkejä lisätä tyynyjen kestävyyttä. 

Tyynynpäällisten hyödyt

  • Tyynynpäällisten ostamisen ensimmäinen hyöty on, että ne pitävät tyynyn puhtaana. Eli tyynyn tahraantuminen tai kuluminen vähenee. 
  • Tyynynpäällisten ansiosta sinulta säästyy aikaa ja vaivaa tyynyjen puhdistamisessa aina, kun ne tahriintuvat tai haluat puhdistaa ne. Päälliset on helpompaa puhdistaa. Voit vain heittää ne pesukoneeseen ja päällinen sekä tyyny ovat puhtaita sekunneissa. Eli hanki aina päälliset käytännöllisyyden nimissä. 
  • Seuraava paras asia, kun hankit tyynynpäälliset, on niiden kyky pitää allergeenit tyynyjen sisällä. Tämä pitää perheesi turvassa pahamaineisilta allergeeneilta. 
  • Lisäksi päälliset suojaavat tyynyä sen sisälle pääsevältä kosteudelta, joka johtaa mahdollisesti homehtumiseen. Kodin pitäminen hygieenisenä on tärkeää. 
  • Seuraava hyvä puoli päällisissä on, että ne auttavat tyynyä pysymään muodossaan. Tyynyn täyteläisyys saattaa hävitä, kun kehosta tuleva hiki ja öljyt vanhentavat sitä. Päälliset ehkäisevät tätä. 
  • Päällinen tarjoaa lisäsuojan luteita vastaan. Luteet eivät pääse tyynyn sisälle ja pääse rakentamaan sinne pesää. Luteet ovat vaarallisia iholle ja terveydelle. 
  • Lopuksi sinun ei tarvitse vaihtaa tyynyjä joka kerta, kun tylsistyt kuvioon tai väriin. Tämä olisi erittäin kallista. Sen sijaan yksinkertaisesti ostat uudet ja näyttävät tyynynpäälliset osaksi huoneen sisustusta. Tämä on edullinen vaihtoehto ja sinulla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. 

Eli aina ostaessasi tyynyt sohvalle tai nojatuolille hanki niille myös tyynynpäälliset, koska päälliset ovat halpa ja paras tapa pitää kotisi turvassa luteilta, pölyltä ja allergeeneilta. 

Ja ennen kuin aloitat shoppailun, sinun kannattaa pitää mielessä muutama asia tyynynpäällisten ostamisesta. Esimerkiksi varmista päällisen koko, väri sekä tyyli, laatu ja kangas. Kun olet varma näistä kaikista asioista, olet valmis hankkimaan kauniit tyynynpäälliset

Tyynynpäällisten huonot puolet

Kuten tiedämme, jokaisen hyvän asian mukana tulee aina myös negatiivisia puolia. Mutta tyynynpäälliset ovat poikkeus. Ne tuovat kotiisi turvallisuutta sekä kauneutta ilman suuria haittoja. 

Ainut mahdollinen huono puoli, jonka saatat kohdata, johtuu halvan tyynynpäällisen ostamisesta. Jos kankaan laatu ei ole hyvä, tyynynpäällinen ei kestä pitkään. Eli varmista laatu ennen ostoa. 

Entä hoito?

Tyynynpäälliset ovat helppoja hoitaa. Voit imuroida ne, pestä käsin tai jopa pestä koneessa. Sinun täytyy vain varmistaa, että käytät pehmeää pesuainetta uutuuden ja värin ylläpitämiseksi. Äläkä käytä kuumaa vettä pesemiseen, koska se saattaa kuluttaa tyynynpäällistä. 

Jos olet valmis hankkimaan parhaat tyynynpäälliset kotiisi, tutki lävitse Trend Carpet -verkkokaupan valikoima. Kauniita, cooleja ja silmiinpistäviä tyynynpäällisiä, joista voit valita omasi vaatimustesi mukaisesti. Kauppa tunnetaan laatutuotteiden myymisestä normaalein hinnoin. Eli kokeile heidän valikoimaansa nyt!